Om aktiveringskoden

En aktiveringskode er en unik sekvens med 20 tegn og bokstaver. Du skriver inn en aktiveringskode på My Kaspersky for å aktivere Kaspersky Password Manager med et abonnement.

Aktiveringskoden er koblet til My Kaspersky-kontoen din. Hvis My Kaspersky-kontoen din allerede har en aktiveringskode som er gyldig for Kaspersky Password Manager, gjenkjenner programmet denne aktiveringskoden når du kobler til My Kaspersky med denne kontoen.

Følgende programmer kan dele en aktiveringskode med Kaspersky Password Manager:

Hvis du kobler Kaspersky Password Manager til en My Kaspersky-konto med et abonnement på en av disse programmene, kan du bruke Kaspersky Password Manager uten begrensninger. Selv om disse programmene ikke er koblet til en My Kaspersky-konto, kan Kaspersky Password Manager godta programmenes aktiveringskoder og overføre dem til My Kaspersky.

Aktiveringskoden kan gjenopprettes hvis du mister den etter å ha installert programmet. Kontakt kundeservice for å gjenopprette en aktiveringskode.